Υλικά :
- 2 κιλά μοσχάρι με κόκαλο
- λάδι
- 3 κρεμμύδια
- 6 πατάτες
- 3 καρότα
- Μανιτάρια porcini
- μπόλικο σέλινο
- αλάτι κ πιπέρι
Βάζουμε το μοσχάρι στην κατσαρόλα και λίγο πριν την πρώτη βράση,καθαρίζουμε τον αφρό.
Στη συνέχεια κόβουμε τα κρεμμύδια,τα καρότα,και τα μανιτάρια σε ροδέλες ,τις πατάτες σε μεγάλους κύβους.
Αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε για περίπου δύο ώρες
Τρώγεται και χλιαρή και είναι εξαιρετικά ελαφριά επομένως μπορεί να φαγωθεί κ βράδυ.
Καλή επιτυχία!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου