ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ WEB RADIO

00:00:00

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Cheesecake με ζαχαρούχο


Υλικά:
  • 1 ½ - 2 πακέτα μπισκότα πτι – μπερ
  • 1 βιτάμ
  • 1 Philadelphia
  • 1 κουτάκι σαντιγύ Morfat
  • 1 ζαχαρούχο γάλα (κανονική συσκευασία – όχι μεγάλη)
  • 2 κουτιά μαρμελάδα της αρεσκείας σας (προτιμήστε φρούτα του δάσους)
Εκτέλεση:
Διαλύουμε τα μπισκότα στο multi και τα τοποθετούμε σε μία φόρμα για γλυκά ή ένα κανονικό - στρογγυλό ταψί.
Περιχύνουμε τα τριμμένα μπισκότα με το βιτάμ, το οποίο το έχουμε λιώσει.
Ανακατεύουμε τα μπισκότα με το βιτάμ για να δημιουργήσουμε τη βάση του cheesecake.
Βάζουμε τη φόρμα στο ψυγείο, μέχρι να ετοιμάσουμε το μίγμα μας.
Έπειτα, βάζουμε σε ενα μεγάλο μπολ το philadelphia, τη σαντιγύ και το ζαχαρούχο και τα ανακατεύουμε στο μίξερ, για λίγα λεπτά μέχρι να γίνει μία ωραία βελούδινη, ομοιόμορφη κρέμα (Καλό είναι να βάλουμε την κρέμα για λίγες ώρες στο ψυγείο).
Βγάζουμε τη φόρμα από το ψυγείο και πάνω από τη βάση, η οποία έχει παγώσει, απλώνουμε την κρέμα μας, ομοιόμορφα και με προσοχή!
Τέλος, πάνω από την κρέμα απλώνουμε τη μαρμελάδα της επιλογής μας (εφόσον η μαρμελάδα έχει κομματάκια λιώσετέ την στο blenter).
Βάλτε το γλυκό στο ψυγείο και αφήστε το λίγες ώρες να παγώσει.

Καλή σας όρεξη!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου