Υλικά:
- 3 φλυτζ λάδι
- 1 1/2 φλυτζ ζάχαρη
- 1/2 κονιάκ
- 1 φλυτζ χυμό πορτοκαλιού
- ξύσμα από δύο πορτοκάλια
- 1 1/2 κ.γ. κανελογαρύφαλλα
- 1 κ.γ σόδα στο ποτό
- 2 κ.γ Baking Powder
- 8 φλυτζ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρη πολύ καλά στο μίξερ και κατόπιν ρίχνουμε ένα ένα τα υπόλοιπα υλικά.
Πλάθουμε τα κουλουράκια στο σχήμα που θέλουμε και ψήνουμε για 20 λεπτα στους 180 με αέρα.
Καλή επιτυχία!