- Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με την άχνη να αφρατέψει 10 με 15 λεπτά.
- Προσθέτουμε τα αυγά το μέλι και το αλεύρι με το μπέικιν και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
- Τοποθετούμε τη ζύμη σε ένα χοντρό οδοντωτό κορνέ και σχηματίζουμε μικρά στενόμακρα μπισκότα σε ένα ταψί με λαδόκολλα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.
- Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τοποθετούμε στο κάτω μέρος από τα μισά μπισκότα μαρμελάδα και καλύπτουμε με τα υπόλοιπα μισά.
- Βουτάμε τη μία άκρη τους στη λιωμένη κουβερτούρα και τα αφήνουμε σε λαδόκολλα να στεγνώσουν.
Tip μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και λιωμένη σοκολάτα γάλακτος! Θα με θυμηθείτε!
Καλή επιτυχία!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου