Υλικά:
- 3κ.σ βούτυρο ή Φυτίνη
- 6 αυγά
- 1 φλ.τσαγιού ζάχαρη
- 1 φακ Baking powder
- 3 βανίλιες
- 2 γιαουρτάκια πρόβεια των 220gr
- 2 κεσεδάκια σιμιγδάλι χονδρό.
- 2 ποτήρια νερό
- 2 ποτήρια ζάχαρη
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά στο μίξερ...ρίχνουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο πυρέξ και ψήνουμε στους 180 για 1 ώρα.
Στο ενδιάμεσο ετοιμάζουμε το σιρόπι και μόλις ψηθεί το γλυκάκι μας το σιροπιάζουμε.
Καλή επιτυχία!!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου