Υλικά:
- μαρούλι πράσινο
- μαρούλι κόκκινο
- μαρούλι σγουρό
- ρόκκα
- 1 φιλέτο κοτόπουλου ψημένο σε γκρίλ με λάδι, λεμόνι, ρίγανη, αλάτι πιπέρι(κομμένο σε κυβάκια)
- 1 μάνγκο ώριμο κομμένο μικρά κυβάκια
- 1 ρόδι (σπυριά)
- κρουτόν
- 1 κ.σ. μέλι (όχι πολύ γεμάτη)
- 2 κοφτές κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
- 4-5 κ.σ. παρμέζανα κομμένη πολύ λεπτά και μικρά κομμάτια
- λίγο ελαιόλαδο (3-4 κ.σ.)
- αλάτι
- Πλενουμε και κόβουμε τα μαρούλια και τη ρόκκα μέτρια (όχι πολύ λεπτοκομμένα) και τα απλώνουμε σε πιατέλα.
- Από πάνω απλώνουμε το ψιλοκομμένο κοτόπουλο σε όλη την επιφάνεια, το μάγκο, τα ρόδια και το κρουτόν
- Τέλος κτυπάμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ όλα τα υλικά της σος σε ένα σέικερ και το ρίχνουμε κυκλικά πάνω από τη σαλάτα μας να πάει παντού.
- Καλή σας όρεξη!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου