ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ WEB RADIO

00:00:00

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ

Υλικά: 
  • 1lt φρέσκο γάλα
  • 2κ.σ ρύζι γλασέ
  • 1/2 ποτ.ζάχαρη
  • 1 φακ άνθος αραβοσίτου
  • 1 βανίλια
  • κανέλλα
Εκτέλεση:

Βράζουμε το γάλα εκτός από δύο δάκτυλα που κρατάμε στην άκρη.
Μόλις πάρει βράση το γαλα,ρίχνουμε το ρύζι και σιγοβράζουμε για 13 λεπτά.
2 λεπτά πριν βγει το ρύζι προσθέτουμε την βανίλια.
Στα δύο δάκτυλα γάλα που έχουμε κρατήσει προσθέτουμε το άνθος αραβοσίτου και την ζάχαρη και μόλις περάσουν τα 13 λεπτά το ρίχνουμε στο ρύζι.
Τέλος το αφήνουμε πάνω σε σβηστό μάτι να πάρει δύο βρασεις για να πήξει και είναι έτοιμο.
Σερβίρουμε σε μπωλάκια και πασπαλίζουμε με κανέλλα ή ακόμη και με κουβερτούρα τριμμένη!
Καλή επιτυχία!!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου