Βάζουμε όλα τα υλικά (εκτός από τις σταγόνες της κουβερτούρας) μέσα
σε ένα μπλέντερ. Την κουβερτούρα πρέπει να την έχετε κόψει κομμάτια πριν
τη βάλετε μέσα για να μη χαλάσει το μπλέντερ σας.
Αφήστε τα στο μπλέντερ να τριφτούνε καλά, μέχρι να γίνουν σκόνη.
Βάλτε τη σκόνη και τις σταγόνες της κουβερτούρας σε ένα βάζο.
Όποτε θέλετε να φτιάξετε ένα φλυτζάνι ζεστή σοκολάτα, βάλτε 2 κ.σ.
από το μείγμα σε ένα φλυτζάνι γάλα και ζεστάνετέ το μέχρι να λιώσει η
κουβερτούρα και να ζεσταθεί καλά η σοκολάτα σας.
Η Αγάπη μου για την μαγειρική ξεκινά από παλιά...
Θυμάμαι τον εαυτό μου να χώνεται στην κουζίνα της μαμάς,και άλλοτε να παρατηρεί,άλλοτε να συμμετέχει,και
άλλοτε να την μπερδεύει!!
Στο πέρασμα των χρόνων έκανα λάθη,πειραματίστηκα,νευρίασα,πείσμωσα...
Όλα στο πρόγραμμα είναι μέχρι να σε ικανοποιήσει το αποτέλεσμα,αρκεί να μην τα παρατάς και ότι κάνεις να το κάνεις με αγάπη και μεράκι!
Αυτές τις μαγειρικές μου περιπέτειες αποφάσισα να καταγράψω κ να μοιραστώ...
Καλώς ήρθατε λοιπόν στην κουζίνα μου!
Ελπίζω να εμπνευστείτε και να μπείτε κ εσείς σε νέες περιπέτειες!!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου