Υλικά:
- 1 γάλα ζαχαρούχο
- 3 βανίλιες
- 3 φλυτζ καρύδα
- 250 γρ - 300 γρ ζάχαρη άχνη
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την καρύδα με το ζαχαρούχο γάλα πάρα πολύ καλά με τα χέρια μας μέχρι να έχουμε ένα σφιχτό μείγμα.
- Πλάθουμε τα τρουφάκια μας ένα ένα.
- Τοποθετούμε τα τρουφάκια στο πιάτο με την καρύδα και τα κυλάμε προσέχοντας να καλυφθεί όλη η επιφάνειά τους με καρύδα.
- Βάζουμε τα τρουφάκια μας σε ειδικά χαρτάκια και κατόπιν, στο ψυγείο να παγώσουν για 3 ώρες τουλάχιστον πριν σερβίρουμε.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου