ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ WEB RADIO

00:00:00

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΚΑΡΥΔΑΣ

Υλικά:
  • 1 γάλα ζαχαρούχο
  • 3 βανίλιες
  • 3 φλυτζ καρύδα
  • 250 γρ - 300 γρ ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση:

  •  Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την καρύδα με το ζαχαρούχο γάλα πάρα πολύ καλά με τα χέρια μας μέχρι να έχουμε ένα σφιχτό μείγμα. 
  • Πλάθουμε τα τρουφάκια μας ένα ένα.
  • Τοποθετούμε τα τρουφάκια στο πιάτο με την καρύδα και τα κυλάμε προσέχοντας να καλυφθεί όλη η επιφάνειά τους με καρύδα. 
  • Βάζουμε τα τρουφάκια μας σε ειδικά χαρτάκια και κατόπιν, στο ψυγείο να παγώσουν για 3 ώρες τουλάχιστον πριν σερβίρουμε. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου