ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ WEB RADIO

00:00:00

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Πάστα φλώρα με μαρμελάδα σπιτική ροδάκινο!! By Ντίνα Γεωργοπούλου

Υλικά:
10 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ,
 1 Κ.Σ.ΜΠΕΙΚΙΝ,
 ½ Κ.ΓΛ.ΑΛΑΤΙ
,160ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
,1 ΒΑΝΙΛΙΑ,
115 ΓΡ.ΒΟΥΤΥΡΟ,
 1 ΑΥΓΟ ΚΑΙ 1 ΚΡΟΚΟΣ,
2 Κ.Σ. ΓΑΛΑ. ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΖΥΜΗΣ

Eκτέλεση:
Βουτυρώνουμε το ταψί και βάζουμε όπως έχουμε ανοίξει το φύλλο πάνω του. Κόβουμε τις άκρες που περισσεύουν για τα σχέδια μας μετά. Πασπαλίζουμε με τριμμένη φρυγανιά τον πάτο της και απλώνουμε τη μαρμελάδα .Εδώ έκοψα με κουπ-πατ την υπόλοιπη ζύμη που περίσσεψε αλλιώς φτιάχνουμε κορδονάκια!!!Έψησα στους 180 β.στον αέρα για 20' περίπου. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου