Υλικά:
Εκτέλεση:
Βάζουμε τα μπαχαρικά και τις φλούδες του πορτοκαλιού με
τη ζάχαρη σε μια κατσαρόλα με 300ml νερό. Τα αφήνουμε να πάρουν
σιγά-σιγά βράση, χωρίς να κοχλάσει το νερό, μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
Τότε προσθέτουμε το κρασί φροντίζοντας να διατηρήσουμε τη θερμοκρασία κάτω από το σημείο του βρασμού.
Απομακρύνουμε το σκεύος από τη φωτιά, και σουρώνουμε το κρασί μας...έτοιμο!
- 1 1/2 φιάλη κόκκινο ξηρό κρασί
- 40 γρ. ζάχαρη ή μέλι
- 1/2 μοσχοκάρυδο
- 1 ξυλάκι κανέλα
- 6 γαρίφαλα
- φλούδα από 1/2 προτοκάλι
- αστεροειδή γλυκάνισο
Εκτέλεση:
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου