ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ WEB RADIO

00:00:00

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΛΑΖΑΝΙΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ






Είναι μια συνταγή της πεθεράς μου...Έυκολη και γρήγορη! Εγώ δεν την είχα ξανασυναντήσει,ωστόσο στην Πελοπόννησο φαίνεται οτι την τιμούν ιδιαίτερα.Όσοι δεν την ξέρουν αξίζει να την κάνουν....και όσοι την γνωρίζουν καιρός να την ξαναθυμηθούν!

Υλικά: 

  • 1/2 kg Λαζάνια ή Ταλιατέλες ή οποιοδήποτε ζυμαρικό
  • Μυζήθρα ξερή τριμμένη
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι

Εκτέλεση: 

  1. Βράζουμε τα λαζάνια σε μπόλικο αλατισμένο νερό.
  2. Σουρώνουμε
  3. Σε ένα pyrex ή σε πιατέλα πασπαλίζουμε τον πάτο με μυζήθρα,βάζουμε απο πάνω τα μισα λαζάνια και ξανά μυζήθρα.Βάζουμε και τα υπόλοιπα λαζάνια κ τέλος ρίχνουμε όλη την υπόλοιπη μυζήθρα.
  4. Σε ένα μπρίκι βάζουμε 1/3 περίπου ελαιόλαδο και το αφήνουμε να κάψει!Τι σημαίνει αυτό?Θα το αφήσουμε εώς ότου αρχίζει να καπνίζει,
  5. έτσι ώστε όταν θα ρίζουμε το λάδι πάνω στα λαζάνια μας,θα τσιτσιρίζει!!
Καλή επιτυχία!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου