Υλικά:
- 12 Αυγά
- 200 ml γάλα
- 200 γραμμάρια φέτα σκληρή σε κομμάτια
- 4 κουταλιές της σούπας φρυγανιά τριμμένη
- 1 κουταλιά της σούπας Μπέικιν πάουντερ
- ελαιόλαδο
- αλάτι πιπέρι
- μπέικον
- μανιτάρια
- πιπεριά
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160 βαθμούς.
- Λαδώνουμε με ένα πινέλο τον πάτο ενός πυρέξ και ρίχνουμε αρκετή φρυγανιά να πάει παντού και δεν ξεχνάμε και τα πλαϊνά του.
- Ψιλοκόβουμε τα υλικά για τη γέμιση και σοτάρουμε ότι λαχανικά έχουμε να χρησιμοποιήσουμε.
- Χτυπάμε τα αυγά με λίγο γάλα, προσθέτουμε το μπέικιν, αλάτι και πιπέρι.
- Βάζουμε τα υλικά για τη γέμιση στον πάτο του ταψιού προσέχοντας να μην χαλάσουν την κρούστα της φρυγανιάς ώστε να μην κολλάει η ομελέτα στο ταψί μετά.
- Προσθέτουμε το μείγμα των αυγών προσεκτικά και μεταφέρουμε το ταψί στο φούρνο.
- Ψήνουμε για μία ώρα ελέγχοντας να έχει ψηθεί η ομελέτα μας και στο κέντρο του ταψιού.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου